​Ugekursus for professionelle i blomsterbranchen.

Tema: Bæredygtige og miljøvenlige blomsterdesigns.

For professionelle i blomster-branchen

Temakurser

I efteråret 2022 udbydes disse fire temakurser for professionelle i blomsterbranchen ​

hos Blomsterdesign by Vembye, Grønnegyden 12, 5270 Odense

Disse kurser afholdes primært for professionelle i blomsterbranchen, så er du elev, medarbejder eller leder af en blomsterbutik, og kunne alle kurser eller bare et enkelt af dem, være noget for dig, så vent ikke med tilmelde dig?

I en ”grøn branche”, der ikke er så grøn endda, og i en tid hvor miljø og bæredygtighed er på dagsordenen, er denne række af temakurser, baseret på at vi skal arbejde med, og tale om, hvordan vi kan gøres vores fag mere “grønt” og med tanke på miljøet.

Vi skal for hvert tema tale om de problemstillinger vi har i vores fag omkring det valgte emne, samt udvikle på ideer med alternative materialer og løsninger, så vi kan tage et lille skridt i den rigtige miljø-rigtige retning.

​​

Pris for alle fire kursusdage 2400,- ex moms

Pris for enkeltdage: 700,- ex moms pr. dag

Du kan bestille materialer for 275,- ex moms pr. dag, men jeg sender også en materialeliste ud, hvis du selv vil medbringe det vi skal bruge.

Tilmeldingen er bindende!

Der vil til hver kursusgang blive tilsendt praktiske oplysninger samt link til billeder af de modeller, der er på programmet og som der kan bestilles materialer til.

Program – tema:

1) Mandag den 12/9-2022 fra 09.00 - 16.00

Max 12 deltagere

Tema: Bæredygtige sensommer buketter

Indhold:

På dette kursus skal vi tale om, hvad bæredygtighed er, og hvilke fokuspunkter vi skal forholde os til når vi arbejder med blomster, planter og tilbehør. Dernæst skal vi tale om, hvordan vi kan binde buketter der er i sæson, og hvor blomster og staffage ikke er transporteret jorden rundt, før vi skal binde af det. Hvor finder vi de rigtige produkter/materialer til dette formål? Og selvfølgelige skal vi binde nogle fine af slagsen, og snakke om hvordan vi kan prissætte disse, samt hvordan vi opdrager vores kunder med bæredygtige produkter.

​​

2) ​Mandag den 26/9- 2022 fra 09.00 - 16.00

Max 12 deltagere

Tema: Miljøskånsomt begravelsesbinderi

Indhold:

På dette kursus skal vi arbejde med udvikling af miljø- skånsomt binderi til begravelse, hvor der virkelig er brug for at alt kan komposteres, når det er færdigt efter en begravelse eller en bisættelse. Det gælder både bårebuketter, båredekorationer og kranse, hvor vi skal arbejde med alternative teknikker og løsninger.

​​

3) Mandag den 10/10-2022 fra 09.00 - 16.00

Max 12 deltagere

Tema: Miljøskånsomt kirkegårdsbinderi

Indhold:

På dette kursus skal vi snakke om, og udarbejde ideer til miljø-skånsomt kirkegårdspynt i form af hjerter, kors og andre former for kirkegårds ting med alternative teknikker og materialer. For produkter til kirkegården, er det ekstra vigtigt, at de er skånsomme for miljøet, og kan komposteres efter endt brug. Mange "grønne kirker" efterspørger miljøvenlige produkter.

​​

4) Mandag den 24/10-2022 fra 09.00 - 16.00

Max 12 deltagere

Tema: Juleinspiration med omtanke for miljøet.

Indhold:

På dette kursus skal vi arbejde med ting til julen 2022, og her kigge på, hvad vi har af alternativer til mange af de miljøkritiske ting vi bruger, især når det er jul. Vi skal derfor udvikle på adventskranse med naturmaterialer, juledekorationer med alternative teknikker, samt dørophæng, kranse og små juletræer, hvor vi tænker os om, når vi udarbejder disse - måske med en masse genbrug!.

Tilmeldingen skal ske til Dorthe Vembye, enten på mail:

dorthe.vembye@gmail.com

eller på telefon: 24 23 73 50

Om firmaet

Træd ind i min blomsterverden og lad dig inspirere af årstidens blomster og planter. 

Kontakt

Blomsterdesign by Vembye ApS

​​Grønnegyden 12, 5270 Odense N

Klik her for rutevejledning

Telefon: 24237350

E-mail: dorthe.vembye@gmail.com