logo-grafik-2

Om Dorthe Vembye

Mit firma Blomsterdesign by Vembye er ejet af undertegnede Dorthe Vembye,
​og mine faglige titler er blomsterdesigner, faglærer og forfatter.

I et livslangt forløb med undervisning, demonstrationer, design- og dekorationsopgaver, samt en masse andre spændende opgaver i alle led fra producent til forbruger, har jeg oparbejdet stor viden og erfaring indenfor faget.

En faglig indsigt, der gør at jeg kan hjælpe eller formidle undervisning, vejledning og eksponering på alle niveauer og i alle led. Fra gartneri til grossist samt fra detailled til forbruger eller private aftagere.

Som fagmand går jeg op i, hvad der rører sig, og hvilke trends og tendenser der er i blomsterverdenen.

Samtidig går jeg også meget op i at beskytte vores miljø, og at gå foran for at gøre grønt fag, mere bæredygtigt og “grønt” i forhold til måden vi anvender blomster på, samt i forhold til dyrkningsmetoder, blomstervalg samt tekniske løsninger der skåner miljøet.

Har altid fundet meget inspiration i havens og naturens mange brugbare og smukke materialer, som passer godt ind i en miljørigtig tanke.

Med mange større eksponering opgaver samt konsulentbistand i forhold til salg og butiksindretning i en række detailbutikker og havecentre, er dette også en af mine professionelle kompetencer, som du kan bruge mig til, hvis du mangler hjælp i din butik.

Mit forfatterskab dækker seks mindre hobbybøger om binderi samt grundbogen ”Binderi, teknik, design” der er udgivet på både dansk og svensk.

Gå på opdagelse her på siden, og kontakt mig, hvis du kan bruge nogle af de ydelser jeg tilbyder!​

Om firmaet

Træd ind i min blomsterverden og lad dig inspirere af årstidens blomster og planter. 

Kontakt

Blomsterdesign by Vembye ApS

​​Grønnegyden 12, 5270 Odense N

Klik her for rutevejledning

Telefon: 24237350

E-mail: dorthe.vembye@gmail.com