Deltag i en række inspirerende online blomsterbinderkurser

Kurser til nybegyndere og professionelle

Deltag i mit online blomsterbindingskursus og få kyndig vejledning i miljøvenlig blomsterbinding og inspiration til, hvordan blomster og planter kan indgå i dine buketter og dekorationer. Med mere end 35 års erfaring som blomsterbinder driver jeg i dag blomsterværkstedet Blomsterdesign by Vembye, hvor jeg blandt andet tilbyder onlinekurser i blomsterbinding og fysiske blomsterbindingskurser.

Så ønsker du at blive klogere på, hvordan du kan bruge naturen og årstiderne som inspirationskilde og høre om naturvenlige materialer og teknikker, der skåner vores miljø? Så skal du deltage i de inspirerende online blomsterbinder kurser, jeg lige nu tilbyder. Uanset hvor du befinder dig i landet, og hvilket niveau du er på, kan du nemt tilgå mine inspirerende blomsterbindingskurser hjemme fra din egen stue, have, butik eller værksted.

​Kurserne er inddelt så du kan tilmelde dig hvis du er privatperson med et program for dette, samt med et program hvis du er professionel og arbejder kommercielt med faget. Demonstrationen den 15/3 - 2023 er for alle!!

Hvad indebærer et blomsterbinding kursus?

Jeg tilbyder i dette forår flere onlinekurser, for både private og professionelle, og disse kurser dækker over emner som f.eks. forårsbuketter, arrangementer med miljøvenlige teknikker, inspiration til påske og ideer med danske planter og blomster til havens kurve og krukker samt, miljøskånsom grav - og begravelsesbinderi.​

De blomsterbindingskurser, jeg har på programmet online, kan kun tilgås, hvis du er på Facebook. Se procedurer for tilmelding her. Det betyder dog, at du selv frit kan vælge hvorfra og hvornår, du ønsker at tage kurserne.

På disse online blomsterbinderkurser vil jeg komme omkring en lang række blomsterbinding teknikker, ideer og inspirationskilder, og du vil blandt andet kunne høre om:

  • ​Grundlæggende teknikker for de forskellige binderi discipliner
  • Miljøvenlige teknikker
  • Komposterbare materialer
  • ​Inspiration til forårets buketter, dekorationer og kranse
  • Fokus på miljøvenlige eller danske producerede produkter, i forhold til valg af planter, blomster og binderi materialer.

Tilmeld dig mine online blomsterbinder kurser i dag!

På disse blomsterbindingskurser deler jeg ud af min erfaring og tilbyder hjælp, råd og vejledning til både dig, der netop har fået en interesse for blomsterbinding, og dig, der allerede selv arbejder professionelt med blomster, men som gerne vil lære noget nyt og blive endnu bedre.

Kurserne lægges løbende op i lukkede Facebookgrupper når de er klar og aktuelle - se aktivitetsplan for dette her.

Tilmeld dig derfor gerne mine kurser nu, hvis du ønsker selv at sørge for at bringe foråret ind i stuen eller butikken! Læs mere om mine online blomsterbindingskurser og priser her.

Om firmaet

Træd ind i min blomsterverden og lad dig inspirere af årstidens blomster og planter. 

Kontakt

Blomsterdesign by Vembye ApS

​​Grønnegyden 12, 5270 Odense N

Klik her for rutevejledning

Telefon: 24237350

E-mail: dorthe.vembye@gmail.com