logo-grafik-2

Undervisning & kurser

Her på siden kan du se mit kursusprogram for den aktuelle sæson.

​ Efteråret er fra august til december, ​og foråret er fra januar til juni.

For private deltagere er det muligt at gå på faste hold en gang om måneden, hvor man kan tilmelde sig alle de kursusgange der er udbudt for det enkelte hold. Her er prisen beregnet med lidt rabat i forhold til enkelte gange. I denne sæson er det fire gange. Det er dog også muligt at tilmelde sig enkelte dage eller aftener, men så er det med fuld betaling pr. gang 265,-​

På de faste hold kan man desuden bytte til et andet fast hold, hvis der er gange man ikke kan deltage på sit stamhold.

-Eller man kan vælge at gå på korte temakurser, hvor vi arbejder med forskellige temaer og tekniske metoder, for den pris der står for det givne kursus.

For professionelle kan man hvert forår og efterår vælge temakurser, primært udbudt på mandage, som man enten kan vælge som enkeltdage eller i et forløb. I denne sæson fire kursusdage.

Hvis man tilmelder sig alle kurser i et forløb, er prisen beregnet med lidt rabat i forhold til enkelte gange.

På mine kurser modtager man en uge før et aktuelt kursus, en mail med billeder af de modeller der skal arbejdes med, samt en materiale/bestillingsliste. Ud fra denne liste, har man mulighed for:

-At bestille alle de materialer man skal bruge.

​- At bestille nogle af materialerne, og medbringe resten selv.

- At medbringe alle sine materialer selv.

Det gør at man selv bestemmer hvor dyrt det skal være at deltage.

Ved tilmelding, modtager man en faktura som bekræftelse på at man er tilmeldt det eller de aktuelle hold, og på denne er der en betalingsfrist. Kursusafgiften skal betales inde kurset afholdes på det kontonummer der står på den aktuelle faktura.

Kontakt mig

Hvis du har lyst til at kontakte Blomsterdesign by Vembye træffes jeg bedst på SMS eller e-mail, da jeg kan være i undervisning, og derfor ikke altid kan tage telefonen. 

Men har du spørgsmål til kurser eller vil du tilmelde dig, så kontakt mig venligst, så skal jeg nok vende tilbage hurtigst muligt.

Om firmaet

Træd ind i min blomsterverden og lad dig inspirere af årstidens blomster og planter. 

Kontakt

Blomsterdesign by Vembye ApS

​​Grønnegyden 12, 5270 Odense N

Klik her for rutevejledning

Telefon: 24237350

E-mail: dorthe.vembye@gmail.com