logo-grafik-2

Program for Online binderikurser for professionelle - som du kan se lige når du har lyst, og lige hvor du vil!

I efteråret 2023 laver jeg 4 online kurser for professionelle, der arbejder i blomsterbranchen.

Disse onlinekurser kan du derfor se, lige når du har tid og lyst, og lige hvor det passer dig, i butikken, i værkstedet eller hjemme i stuen, eller hvor du nu synes det passer dig.

Kursusindhold:

Kursus P6:Vil være klar, og lægges op i lukket kursusgruppe på Facebook uge 36

Tema: “Tidens Brudebuketter”

På dette kursus vil jeg undervise i at binde eller fremstille brudebuketter, som teknisk og formgivningsmæssigt passer til de behov og tendenser der er for moderne brudebuketter i en bæredygtig ånd.

Jeg vil desuden tale om prissætning og eksponering af brudebuketter. Jeg vil vise forskellige typer af buketter i stil, form og prisniveau.

Kursus P7: Vil være klar, og lægges op i lukket kursusgruppe på Facebook uge 41

Tema: “Bæredygtige kistepyntning”

På dette kursus vil jeg undervise i, hvordan man kan fremstille kistepyntninger, der i materialevalg og teknikker er bæredygtige og kan leve op til de krav der på sigt vil blive stillet til produkter der skal kunne komposteres eller håndteres i forhold til sortering af affald, når vi skal levere noget til en begravelse.

Kursus P8: Vil være klar og lægges op i lukket kursusgruppe på Facebook uge 41

Tema: “Bæredygtige salgsprodukter til kirkegården”

På dette kursus vil jeg undervise i, hvordan man kan fremstille enkle og bæredygtige salgsprodukter til kirkegården, som vil være fremstillet med teknikker og materialer der er skånsomme for miljøet, og som kan komposteres, når de skal kasseres.

Kursus P9: Vil være klar, og lægges op i lukket kursusgruppe på Facebook uge 44

Tema: “Juleinspiration julen 2023”

På dette kursus vil jeg komme med mine design ideer samt bud på tekniske løsninger når du skal fremstille moderne og bæredygtige salgsprodukter til julen 2023.

Pris og procedure for tilmelding:​

For et halvt års abonnement på 995,- ex moms kan man deltage på alle kurser, svarende til en gennemsnitlig pris pr. kursus på 199,- ex moms

Hvis man hellere vil deltage på enkelte kursusgange vil prisen være 225,- ex moms pr. kursus. Tilmeldingen er bindende, og kursusafgiften tilbagebetales ikke.

For at tilmelde dig et eller flere af disse online binderikurser skal du gøre følgende:

​1) ​Du sender mig en mail på dorthe.vembye@gmail.com , hvor du skriver dit fulde navn, samt hvilke kurser du gerne vil deltage på

2) ​Herefter sender jeg dig en mail tilbage med en faktura - denne betaler du på mobil pay på 86940 - Blomsterdesign by Vembye - skriv gerne onlinekursus i beskedfeltet

3) ​Når jeg kan se din betaling, lukker jeg dig ind i det, eller de kurser du har anmodet om, og betalt. Hvis du ikke betaler, sletter jeg din anmodning, når der er gået en uge.

Ved problemer kan du altid kontakte mig på 24237350

Du vil i alle kursusgrupperne kunne stille mig spørgsmål samt poste dine egne ideer og færdige resultater, samt skrive med alle de andre, der er med på kurset.

Der sendes ikke materialelister ud, da jeg ikke forventer at man arbejder med, men mere bruger kurserne som inspiration for egen læring, samt at man kan se videoerne, når man har lyst og tid til at arbejde med ideerne.

Om firmaet

Træd ind i min blomsterverden og lad dig inspirere af årstidens blomster og planter. 

Kontakt

Blomsterdesign by Vembye ApS

​​Grønnegyden 12, 5270 Odense N

Klik her for rutevejledning

Telefon: 24237350

E-mail: dorthe.vembye@gmail.com