logo-grafik-2

Andre online kurser for private

I foråret 2023 laver jeg 6 online kurser for private deltagere, hvoraf det ene sendes live. Disse kurser kan du derfor se, lige når du har tid og lyst, og lige hvor det passer dig, i stuen, værkstedet eller hvor du synes det passer dig.

Her kan du lære nogle af de grundlæggende teknikker og opbygning metoder der er inden for forskellige aktuelle discipliner i binderi-faget.​

Sælges nu for 65,- pr kursus​

Pris og procedure for tilmelding:​​

For et halvt års abonnement på 595,- kan man deltage på alle 5 kursusgange, svarende til en gennemsnitlig pris pr. kursus på 119,-. Hvis man hellere vil deltage på enkelte kursusgange, vil prisen være 145,- pr. kursus. Dog 199,- for påskeinspiration der sendes live den 15. marts.

Tilmeldingen er bindende, og kursusafgiften tilbagebetales ikke.

For at tilmelde dig et eller flere af disse online binderikurser skal du gøre følgende:

​1)​ Du sender mig en mail på dorthe.vembye@gmail.com, hvor du skriver dit fulde navn, samt hvilke kurser du gerne vil deltage på

2) ​Herefter sender jeg dig en mail tilbage med en faktura - denne betaler du på mobil pay på 86940 - Blomsterdesign by Vembye - skriv gerne onlinekursus i beskedfeltet

3)​ Når jeg kan se din betaling, lukker jeg dig ind i det eller de kurser du har anmodet om, og betalt. Hvis du ikke betaler, sletter jeg din anmodning, når der er gået en uge.

Ved problemer kan du altid kontakte mig på 24237350

Hvis du ikke kan deltage til selv live- optagelsen den 15. marts, vil videoen komme til at ligge fast i denne gruppe, så du altid kan gå ind og se den.

Du vil i alle kursus grupperne kunne stille mig spørgsmål samt poste dine egne ideer og færdige resultater, samt skrive med alle de andre der er med på kurset.

Der sendes ikke materialelister ud, da jeg ikke forventer at man arbejder med, men mere bruger kurserne som inspiration for egen læring, samt at man kan se videoerne når man har lyst og tid til at arbejde med ideerne.​

Kursusindhold:​

Kursus A1:Vil være klar og lægges op i lukket kursusgruppe på Facebook uge 7

https://www.facebook.com/groups/1282090915671660

OBS! Anmodninger om medlemskab i gruppen godkendes af mig

Tema: “Lær at binde dine egne forårsbuketter”

På dette kursus vil jeg undervise dig i at binde dine egne forårsbuketter med årstidens materialer. Desuden vil jeg demonstrere hvordan man binder i spiral, og fortælle om de grundregler der er for at binde buketter.

Der vil blive vist tre forskellige buketter.

Kursus A2: Dette kursus/ eller demonstration vil blive sendt live onsdag den 15. marts kl 19.00 (uge 11), men kan man ikke deltage live, kan man se det i gruppen ligesom de andre kurser, når man har lyst.

https://www.facebook.com/groups/730991768313709

OBS! Anmodninger om medlemskab i gruppen godkendes af mig

Tema: Påske/forårsinspiration med ægget som gennemgående form.

På dette kursus eller til denne demonstration vil jeg fortælle dig om æggets historie og symbolik. Ægget er nemlig er et af de symboler vi bruger mest når vi skal lave noget til påske eller vise at det er forår. Det vil jeg gøre i forhold til forskellige ideer til buketter, dekorationer, kranse m.v. hvor æggets form vil være en gennemgående figur. Både i form af æg jeg former eller fremstiller af plantematerialer eller rigtige æg der på en ene eller anden måde er dekoreret.​

Kursus A3 Vil være klar og lægges op i lukket kursusgruppe på Facebook uge 16

https://www.facebook.com/groups/504900361773229

OBS! Anmodninger om medlemskab i gruppen godkendes af mig

Tema: “Lær at fremstille dine egne bæredygtige dekorationer med naturens materialer, og med teknikker som skåner miljøet!

På dette kursus vil jeg undervise dig i, hvordan du med årstiden materialer kan lave bæredygtige dekorationer til at pynte op med. Jeg vil anvende alternative teknikker og måder at konstruere dekorationerne på, så du undgår at bruge materialer der er dårlige for miljøet. f.eks. tråd og plastik m.v.

Der vil blive vist tre forskellige dekorationer eller arrangementer

Kursus A4: Vil være klar og lægges op i lukket kursusgruppe på Facebook uge 18

https://www.facebook.com/groups/5225529357547313

OBS! Anmodninger om medlemskab i gruppen godkendes af mig

Tema: “Lær at plante og designe dine egne krukker og kurve til sommeren”

På dette kursus vil jeg undervise dig i, hvordan du planter og sammensætter blomster og planter i til spændende plantedesign i krukker og kurve til terrassen, havebordet eller som pynt ved hoveddøren. Her vil jeg vise danske produkter og gennemgå hvad det er vigtigt at forholde sig til når man planter.

Der vil blive vist tre forskellige ideer til plantedesign.

Kursus A5: Vil være klar og lægges op i lukket kursusgruppe på Facebook uge 25

https://www.facebook.com/groups/5623331744432448

OBS! Anmodninger om medlemskab i gruppen godkendes af mig

Tema: “ Lær at binde/fremstille dine egne midsommerkranse”

På dette kursus vil jeg undervise dig i hvordan du kan fremstille smukke midsommerkranse, som kan pynte på bordet eller på døren eller på kirkegården, hvis du vil bruge den der. Derudover vil jeg fortælle dig om hvad du kan finde i naturen her ved midsommer og hvad du selv kan samle ind til dette formål.

Der vil blive vist tre forskellige kranse.

Om firmaet

Træd ind i min blomsterverden og lad dig inspirere af årstidens blomster og planter. 

Kontakt

Blomsterdesign by Vembye ApS

​​Grønnegyden 12, 5270 Odense N

Klik her for rutevejledning

Telefon: 24237350

E-mail: dorthe.vembye@gmail.com